Składniki:
- garść szpinaku
- 2 marchewki
- 1 jabłko
- 1 mały por
- Łyżka majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- ciut soku z cytryny
- sól i pieprz
Przygotowanie:
Szpinak myjemy i osuszamy. Por drobno kroimy, marchewkę i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce. Wszystkie warzywa umieszczamy w miseczce, skrapiamy sokiem z cytryny dodajemy majonez, jogurt i doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Podajemy do ulubionego mięska bądź rybki.
Smacznego:)
Szpinak myjemy i osuszamy. Por drobno kroimy, marchewkę i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce. Wszystkie warzywa umieszczamy w miseczce, skrapiamy sokiem z cytryny dodajemy majonez, jogurt i doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Podajemy do ulubionego mięska bądź rybki.
Smacznego:)
Komentarze
Prześlij komentarz